disneyhercegnok.hu

Ingyenes disney kifestők,disney háttérképek letöltése,Playmates disney baba rendelés, Disney kreatív, Repülj el te is a mesék varázslatos világába! Játsz te is ezekkel a bájos Hecegnőkkel! Éld át csodálatos történeteiket, gyönyörű meséket olvashatsz.
   tunder_glitter_mini.gif      Csipkerózsikacsipke_i.jpg
Egyszer  volt, hol nem volt, volt egyszer egy király, akit Istvánnak hívtak. Amikor István király lánya, Aurora megszületett, a király mindenkit meghívott a birodalomból, hogy egy nagy vacsorával ünnepeljék meg a boldog eseményt. Hubert király és a fia, Fülöp, szintén a vendégek között voltak, mert már eldöntötték, hogy  egy napon Aurora és Fülöp összeházasodnak. A három jó tündér: Flóra, Fauna, Primavera szintén hivatalosak voltak, és ajándékokat hoztak a gyermeknek.

3_tunder_uj__sleeping-beauty-6461476-600-233.jpg

Flóra szépséget, Fauna pedig gyönyörű hangot hozott ajándékba. De mielőtt Primavera odaadhatta volna ajándékát, megjelent a Gonosz Tündér. Dühös volt, mert őt nem hívták meg, ezért megátkozta a gyermeket: - Mielőtt tizenhatodik születésnapján lemegy a nap, megszúrja az ujját a rokkán az orsó, és holtan esik össze! A gonosz Tündér hatalma olyan erős volt, hogy sem Flóra, sem Fauna, de még Primavera sem tudták teljesen semmissé tenni az átkot. A halál helyett a hercegnő csupán álomba merül mindaddig, amíg igaz szerelemmel meg nem csókolja egy ifjú. A tündérek, hogy megvédjék Aurorát, elvitték egy erdei kunyhóba, ahol szeretettel felnevelték.


sleeping_beuty_allatos_ujjjj.jpg


A tizenhatodik születésnapján a tündérek elküldték málnát szedni, hogy azalatt különleges ruhát készítsenek a számára. Csipkerózsika boldogan engedelmeskedett kedves barátainak. Ahogy Csipkerózsika sétált az erdőben, egy szerelmes dalt kezdett énekelni. Olyan szép hangja volt, hogy az erdei állatok összegyűltek hallgatni őt. Egy lóháton ülő fiatalember is meghallotta az éneket, és az édesen csengő hang felé lovagolt. Elbűvölte Csipkerózsika dala, és vele együtt dalolni kezdett. A lány először meglepődött, amikor megpillantotta a fiatalembert és meghallotta erős hangját, amint csatlakozott az övéhez.


princess-aurora-_herceggel_erdoben_ujjjj.jpg


A fiatalember olyan volt mint álmai hercege. A lányt rabul ejtette az ifjú. Együtt táncoltak és énekeltek, és a dal végére a két fiatal egymásba szeretett. Amikor Csipkerózsika visszatért a kunyhóhoz, elmesélte a tündéreknek, hogy az erdőben szerelmes lett egy fiatalemberbe.
sleeping-beauty-3_tunderrel_2_ujjjj.jpg
A tündéreknek most már el kellett mondaniuk, ki is valójában a lány, és mi az igazi neve. A lány szomorúan hallgatta, hogy valójában hercegnő, és már Fülöp herceg jegyese. Aurora nehéz szívvel tért vissza a tündérekkel együtt apja kastélyába. Aurora végre otthon volt, de csakis igaz szerelmére tudott gondolni. Hirtelen egy furcsa zöld fényt pillantott meg. Követte a fényt a kastély legmagasabb tornyába, ahol egy rokka csillogott a sarokban. A tündérek rájöttek, hogy Aurora veszélyben van, és rohantak, hogy visszatartsák őt attól, hogy megérintse az orsót. Ám  Aurora addigra már megszúrta  az ujját az orsóval, és eszméletlenül zuhant a földre. A tündérek gyöngéden ráfektették a leányt az ágyra. - A királynak és a királynénak meg fog szakadni a szíve - mondták. - Hogy ettől megmentsük őket, a királyságban mindenkit el kell altatnunk.

sleeping_beuty_alszik_egyeduuuuj.jpgUgyanekkor a fiatalember, akibe Aurora beleszeretett, a kunyhóhoz ért, keresve a lányt. Helyette a Gonosz Tündérrel  találkozott. Az tudta, hogy a fiatalember Fülöp herceg, és leláncolta őt egy föld alatti börtönbe. A jótündérek hamar rájöttek, hogy a rab maga Fülöp herceg, és kiszabadították. Egy bűvös kardot és egy pajzsot adtak neki, hogy megküzdjön a Gonosz Tündérrel. Fülöp herceg utat vágott magának a kastélyt körülvevő tüskebokrok között. A Gonosz Tündér hatalmas sárkánnyá változott, és felgyújtotta tüskebokorerdőt.  


sleeping_b._gonosz_ujjjjj.jpg


Fülöp herceg bátran megharcolt a sárkánnyal, kardjával leterítette a gonosz szörnyet. Aztán felrohant a toronyba Aurorához, és megcsókolta. Megtört a varázs! Aurora kinyitotta a szemét és meglátta annak a fiatalembernek az arcát, akit teljes szívvel szeretett. A királyságban mindenki más is felébredt. A tündérek boldogok voltak, mert tudták az igaz szerelem mindent legyőz!!!


sleeping-beauty-_herc_tanc_ujjj.jpg


sleeping_b_wall_uj.jpg


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 23
Tegnapi: 30
Heti: 244
Havi: 994
Össz.: 352 406

Látogatottság növelés
Oldal: Csipkerózsika-mese
disneyhercegnok.hu - © 2008 - 2018 - disneyhercegnok.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: öltöztetős baba sablon - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »