disneyhercegnok.hu

Ingyenes disney kifestők,disney háttérképek letöltése,Playmates disney baba rendelés, Disney kreatív, Repülj el te is a mesék varázslatos világába! Játsz te is ezekkel a bájos Hecegnőkkel! Éld át csodálatos történeteiket, gyönyörű meséket olvashatsz.                                                   snow-white-_wall_gyonyoru_mad.jpg


napocska.jpgpillangok.jpgpillangok.jpg

hofeher_allo.jpg kuka.gifmadarka.jpggyemant.jpg


pillangok.jpgHófehérkepillangok.jpg

virag.jpg

Egyszer volt, hol nem volt, egy távoli országban élt egy ifjú hercegnő, akit Hófehérkének hívtak.

Épp olyan szép volt, amilyen jó.


madarka.jpg Még a kismadarak is bíztak benne és szerették. Nemsokára egy jóképű herceg beleszeretett Hófehérkébe, és a lány is belé.goldenagesnow-white_kutnal_herceggel.gif


                          97279_varazstukorben_hof..gif

Hófehérke a kegyetlen és féltékeny királynő kastélyában élt. A királynő minden reggel megkérdezte Varázstükrét, ki a legszebb a világon. Egy nap a Tükör azt válaszolta : "Hófehérke". A királynő elhatározta, hogy a gyönyörű, fiatal hercegnőnek meg kell halnia. A királynő magához hívatta a vadászát, és megparancsolta neki , hogy vegye el a kislány életét. Azonban a vadász jó ember volt, és nem tudta rávenni magát arra, hogy megölje a gyönyörű hercegnőt. Térdre esett Hófehérke előtt, és leleplezte a gonosz tervet. Hófehérke rémületében az erdőbe menekült, mind mélyebbre és mélyebbre. Úgy érezte, száz és száz szem figyeli, és végül zokogva a földre roskadt.

                                                

          snehurka_hof.torpek.jpg

 pillango.jpg                 

Hófehérke nemsokára rájött, hogy a figyelő szemek valójában kedves kis erdei állatok, akik segíteni akarnak neki. Elvezették egy apró erdei kunyhóhoz. Ez a hét törpe otthona volt, akik éppen a gyémántbányában dolgoztak. Hófehérke megnyugodva, hogy végre biztonságban van, végigfeküdt a kicsi ágyakon, és hamar elaludt.

Amikor felébredt, ott találta maga körül a törpéket. Elmesélte nekik, mi történt vele. A törpék mindenáron meg akarták védeni a hercegnőt, ezért felajánlották neki, hogy maradjon velük. Hófehérke megígérte, hogy főz és mos rájuk, és még szedres pitét is süt nekik. Minden törpe - kivéve Morgót, aki nem bízott senkiben - azt kiabálta :- Hurrá ! Velünk marad ! Hófehérke elkezdett rendet rakni a házikóban, és finom ebédet főzött új barátainak. A törpék meg akarták örvendeztetni Hófehérkét, ezért még meg is mosakodtak evés előtt, és késő éjszakáig énekeltek és táncoltak. 

                                                             disney_hofeherke3_kezmosas.jpg

                                                   rozsa.jpg


                                                               snow-white-wall_torpekkel_levessss.jpg


Amikor a királynő megtudta  a Varázstükörtől, hogy Hófehérke még mindíg életben van, gonosz tervet szőtt, hogy egyszer s mindenkorra megszabaduljon tőle. Először megivott egy főzetet, amely házaló öregasszonnyá változtatta. Aztán készített egy mérgezett almát, hogy az ártatlan kislánynak adja.

200px-snow_white_1937_trailer_screenshot_2torpek_hazaf.jpg

Másnap reggel, mikor a törpék elindultak a bányába, Hófehérke mindegyiknek adott egy búcsúcsókot a homlokára. Amint a törpék eltávolodtak, a királynő bekopogott a házikó ajtaján,  egy kosár almával a karján. Hófehérke megsajnálta a kolduskinézetű asszonyt, és behívta a házba. - Köszönöm a kedvességed - mondta az öregasszony . - hogy viszonozzam, adok neked egy bűvös almát. Csak harapj egyet belőle, és minden kívánságod valóra válik !

Hófeférke a kezébe vette az almát, és azt kívánta,

 hogy a herceg jöjjön el érte és vigye magával.

Ám miután beleharapott, Hófehérke úgy esett össze,  mintha meghalt volna. Amikor az erdei állatok megtudták, mi történt, elrohantak megkeresni a hét törpét. - Segítenünk kell a hercegnőnek ! - Kiáltották a törpék. Eldobták csákányaikat, és a ház felé rohantak. Útközben találkoztak a királynővel.  Egy magas szikla széléig kergették,  ahol megcsúszott, és lezuhant a halálba.

Amikor a törpék  hazaértek és látták hófehérkét csendesen ott  feküdni, nagyon elszomorodtak.

Nem volt szívük eltemetni, ezért aztán éjjel - nappal őrizték, virrasztottak mellette. Egy nap a herceg elhaladt a törpék háza mellett. Amikor meglátta Hófehérkét, azonnal ráismert az igaz szerelmére. Lehajolt , hogy megcsókolja. Ekkor hirtelen  Hófehérke szeme kinyílt !  A csók megtörte a királynő varázslatát ! A herceg maga mellé emelte Hófehérkét a lovára, és búcsút intettek a hűséges törpéknek. Hófehérke és a herceg boldogan éltek, míg meg nem haltak!


princess-snow_wall_madark_gyony.jpg

kep2_hof.kastely.jpgWeblap látogatottság számláló:

Mai: 24
Tegnapi: 30
Heti: 245
Havi: 995
Össz.: 352 407

Látogatottság növelés
Oldal: HÓFEHÉRKE-mese
disneyhercegnok.hu - © 2008 - 2018 - disneyhercegnok.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: öltöztetős baba sablon - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »